SWEET & SPICY

Recentebeoordeling


4 sterren uit 797 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sweet & Spicy. Meer weten? Ontdek meer

25 feb 2024 om 1:04 Ik kreeg verkeerde bestelling
18 feb 2024 om 19:22 Lekker
16 feb 2024 om 10:25 Altijd snel en constante kwaliteit, goed en lekker eten. Als we bestellen, doen wij dat standaard hier.
11 feb 2024 om 6:15 Vast klant bij Sweet & Spicy, altijd tevreden. Goede friet, goede burgers en eerlijke eigenaar.Per ongeluk een keer met ideal betaald en bij bezorging contant afgerekend.Even later werden we gebeld dat we dubbel hadden betaald en geld terug gekregen.
8 feb 2024 om 20:19 Je besteld ruim een uur van te voren geeft een bepaalde tijd aan dat je je bestelling wilt hebben dat 30 min na afgesproken tijd pas kwam. eten was noch kouder dan de saus hier in huis. Geen hap gegeten kon meteen de kliko in.
31 jan 2024 om 10:30 Normaal is altijd goed maar dit keer patat was lauw, en de hamburgers ook. Heel flauw en lauw warm. De coleslaw was de lekkerste van alles
29 jan 2024 om 18:34 Het was weer heerlijk. Jammer dat de Hot apple pie uitverkocht was.
23 jan 2024 om 23:41 They have to improve a lot, it took them 1 hour to bring the food when my house is 10 minutes from the store and I ordered a bacon and cheese burger, the cheese was not there and the bacon was quite bad, I will not order again.
13 jan 2024 om 17:40 Bestelling was niet compleet.
7 jan 2024 om 21:37 I called up after 1hr and 10 mins to be told door would be another 10 minutes which actually turned out to be another 25 mins. Burger was nice. Chips were dry and cold.
7 jan 2024 om 20:57 Duurde lang en was niet eens warm
24 dec 2023 om 20:16 Het eten kwam bijna 50 minuten te laat. Na zelfs gebeld te hebben zeiden ze met 5 minuten is het er, duurde het nog 15 minuten. Eten was lauw en matig van kwaliteit