SWEET & SPICY

Recentebeoordeling


4 sterren uit 690 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sweet & Spicy. Meer weten? Ontdek meer

30 jan 2023 om 3:25 Was erg lekker.
27 jan 2023 om 21:15 Het broodje van de kipburger was droog en keihard, er zat nauwelijks saus op en niks aan rauwkost. Maar wel kaas (staat niet bij die burger en ik vind het niet lekker) frietjes heb ik eerder beter gehad. Alles was wel goed warm.
14 jan 2023 om 17:49 Spareribs wel is lekkerder gehad,ze waren wel te eten maar heb ze zeker lekkerder en malser gehad, de bbq marinade was niet zo lekker.
9 jan 2023 om 21:44 Altijd goed, snel en op smaak
7 jan 2023 om 13:11 Was wel lekker alleen die 2 kippenbouten waren niet helemaal oke, die waren veel te hard.
18 dec 2022 om 22:50 Was heerlijk
14 dec 2022 om 10:32 Normaal prima maar dit keer een gort droog burgerbroodje en alles proefde een beetje oud..
6 dec 2022 om 22:06 The burger buns are cheap and just fall apart.
4 dec 2022 om 11:40 Heerlijk eten snel & aardige bezorger. Vind dit de beste van ijmuiden.
27 nov 2022 om 19:50 Eten was okee
27 nov 2022 om 3:51 Lekker kip en spareribs. ik heb lekker genoten en heel ardig bezorgers.
27 nov 2022 om 3:40 Ik heb vandaag hamburger besteeld en het was heerlijk en ook betaalbaar. Ik raad iedereen om van sweet en spicy te bestellen